Advent második vasárnapján is koncertekkel várnak!

December hidege sem szegi kedvét a Kultúrpajták zene- és tánckedvelő közönségének! Sőt: egyik legnagyobb rendezvényére vár mindenkit szeretettel a Boldog Salamon Kör a Szent József Házban!

Részletes program: 

Immár 20. alkalommal szervezi meg a Boldog Salamon Kör a karácsonyi vásárt, melyen kézművesek, vásárosok kínálják portékáikat.

Fellépők: 

 Kis Kincső 

a plébánia hittancsoportja

Ófalui Színkör (betlehemes játék)

A helyszíni fogyasztáshoz mindenki hozzon magával egy bögrét, így a rendezvény alatt termelődő hulladékot jelentősen csökkenthetjük. A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!

És a Csűrdöngölő Kultúrpajta is igazi adventi mulatsággal készül! A délután részletes programja:

14:00 órától Népi játszóház - Gyertyamártás, firkafal, legendamesék16:00 MERENDE MŰHELY - "Bábtáncoltató Betlehemes " műsora élőzenével, mesével18:00 LAPOSA JULCSI BAND: NÉPI hang-színek: TÉL című koncert és gyermek táncház19:30 TURAI BETLEHEMES játék előadása a Csűrdöngölő Kulturális Egyesület tagjaival.

Várunk mindenkit nagy szeretettel programunkra!

Belépődíj (Entrance fee): 1,000 Ft/fő (gyermekeknek ingyenes / free for kids)Az eseményre a regisztrációt ezen az oldalon teheted meg (a regisztrációra a létszám-tervezés miatt van szükségünk): https://www.csurdongolo.hu/eventsJegyfizetés a helyszínen lehetséges, kizárólag készpénzzel!