Gazdag programkínálattal csábítanak a szabadba szeptember utolsó hétvégéjén is a kultúrpajták és a tündérkertek!

A hétvégée már csütörtökön kezdődik! Szent Mihály napi betakarító ünnepet rendez Rezi! Lesz parasztolimpia, bográcsos főzőverseny, tárogató-koncert és ének-előadás is délutántól késő estig!

Pénteken Ravazdon,a Mediawave pajtákban kezdődik a szezon utolsó nagy szabadtéri rendezvénye, az Őrhegy szüret- vagyis zene, portrébeszélgetések, főzés, játszóház, átnyjáték, film, táncház két napon át!

Bodonyban, az Édesalma Kultúrcsűrben is Szent Mihály-napot tartanak ezen a hétvégén. A nyári programosorozatot aTükrös Zenekar koncertje és a Kenderszer Egyesület műsora zárja. Az eseményt  számos kisérőrendezvény egészít ki (helytörténeti kiállítás, könyv és filmbemutató, helyi termékek vására).

Lesz még koncert Kirvájkor Hertelendyfalván a  Csörömpölő zenekarral, Feketelakon VideoTéka címmel film-műhely nyílik, az Almalomb Pajtában pedig jön a Pajta Párázs 3 - ezúttal Palya Beával! 

És ez csak három kisfesztivál az utolsó szeptemberi hétvége programkínálatából! Böngéssz az Eseménynaptárban és találj rá kedvenceidre!