A Népzene &Pajta Selection Konferencián két beszélgetést is készítettünk a Kárpát-medencei Kultúrpajta és Tündérkert Hálózat tagjaival a Fonóban! A Hálózat pordcast-sorozata ezzel a két beszélgetéssel indul most útjára! Kultúrpajta és Tüdérkert Podcast - #1! -Hallgass ránk!

Hol ültetnek minden születő gyereknek fát a Tündérkertbe? Hol mesélik ki a mobiltelefont a gyerekek kezéből? Mennyire volt cifra egy ormánsági cifraház - és mennyire nehéz visszaállítani eredeti fényét?

Hogy lehet különlegességként visszaemlékeznia  menzás teára? Milyen az a gyerekprogam, ami behúzza az egész családot? És Busósó Bendegúz biztonsági őr vajon hasonlít egy igazi busóra?

Lehet-e másutt is busójárás, mint Mohácson? Mi a különbség egy jászsági kétosztatú kapu és egy székelykapu közt? És miért, hogyan teszi gazdagabbá az életünket, ha mindezt tudjuk? A Kárpát-medencei Kultúrpajta és Tündérkert Hálózat két beszélgetést is szervezett a Népzene&Pajta Selection konferencián a Fonóban. A délelőtti beszélgetés nyolc magyarországi pajtagazdával mától podcast formában is meghallgatható a Hálózat Youtube-csatornáján!

Délután külhoni pajtagazdák voltaka  vendégeink Felvidékről. Hamarosan jövük annak a beszélgetésnek a podcast-változatával is! A Kárpát-medencei Kultúrpajta és Tündérkert Hálózat a tagok közti kapcsolatok erősítésével épül, alakul és fejlődik.   Beszélgessünk, cseréljünk tapasztalatot, ismerkedjünk és működjünk együtt - hogy közös örökségünk midennapjaink élő részévé lehessen!

Böngéssz Youtube-csatornánkon és merülj el a klutúrpajták és tündérkertek pezsgő mindennapjaiban! Iratkozz fel - és ha kéred, értesítünk a premierekről és minden újdonságról!