Az őszi hétvégéket nagyszerűen kihasználhatjuk: a kultúrpajták gondoskodnak a programról, jókedvről - és az előrejelzések szerint a szép idő is adott...útra fel!

A Kiscsősz Kultúrpajtában már csütörtökön elkezdődik az Együttélésben - kulturális együttlét és értékvásár - és tart egészen vasárnapig! Négy napon át várnak minden érdeklődőt koncertekkel, színházzal, zenével, tánccal, táncházzal, kézművesekkel és jókedvvel! 

Hétvégén két kultúrpajta is közös gondolkodásra invitál: a Szaporcai Cifraház az Ormánság épített örökségéről tart gondolatébresztő vitát és eszmecserét.  A beszélgetéssel töltött nap estéjén levezetésnek színielőadást kínálnak! 

Beszélgetésre és tárlatvezetésre vár mindenkit a Ma-Csek Cserkútra az Értékmentés/teremtés c. rendezvényre! Lesz  malom-tárlatvezetés a házigazdákkal, kiállítás Széman Richárd fotóiból, beszélgetés az értékmentő-teremtő munkáról Szabó Zsuzsa vezetésével - és szólókoncert Szabó Balázstól tíz év daltermésének legjavából!

Aki mesére  vagy gyerekprogramra vágyik, szintén találhat kultúrpajta-programot: ezen a hétvégén - hármat is!

Karancslapújtőn minden  a gyerekekről szól majd: a Csemete ünnepen lesz zene tánc, mese, kézműveskedés -és persze sok nevetés!

Algyőn Mesepajtává varázsolják a kultúrpajtát, lesz interaktív vásári komédia és persze kézműves foglalkozás is a kicsinek - és vásár a nagyoknak! Noszvajon pedig Meseünnepre várnak minden érdeklődőt!

És ki ne maradjon a hétvégéből a népzene és koncert: a Dűvő vár minden táncoslábút a Temerini Kultúrpajtában. Jókedv, nevetés garantált! 

További programok az Eseménynaptárban!