Heti rovatunkban a Tündérkertek és Kultúrpajták hétvégi kínálatából szemezgetünk!

Április közepén egyre többen invitálnak a szabadba! Hétvégi ajánlatunkban van elmélyülés és nyugalom éppúgy, mint tánc és mulatság!

Elsőként egy Tündérkert-programot ajánlunk: Veszprém megyében a Szentgáli Kultúrpajta szervez április 14-ére  bemutatót és előadást  mindenkinek, akit érdekel az oltás és a szemzés a gyakorlatban! Dr. Barabits Elemér erdőmérnök, botanikus, növénynemesítő, az  Alsótekeresi Faiskola tulajdonosa és vezetője segít eligazodni a gyümölcsfa-fajok erdejében - majd együtt lehet tanulni az oltást és a szemzést , és a program végén közösen ültetni is lehet! 

15-én pedig vár a tánc és mulatság mindenkit Turán, a  Csűrdöngölő Kultúrpajtában! Taposóbál lesz, melyhez a Góbé zenekar húzza a talpapávalót - és lehet pihengetni is a népi játszóházban, mesemondással és kézműveskedéssel is.

Ofűn, Baranyában ezen a  hétvégén rendezik a Medvehagyma Fesztivált - amelyhez az Orfűi Malmok is csatlakoznak. A gyerekeket a "Medvehangya nagy Kalandja" című  játékos-feladatmegoldós kaland várja, és lesz koncert, közös sütés és kézműveskedés is!

És lehet táncolni akár beltéren is, Kapolcson: a MűvészVölgy Kúria vár minden érdeklődőt, aki szeretné elsajátítani a latin táncok alapjait. 

Még több program április 14-15-16-ára az Események menüpontban!