Már majdnem ősz - még majdnem nyár - de mindenképpen mozgalmas lesz! Szeptember első hétvégéjén iskolanyitogató, diógyűjtögető és gyerek-kényeztető programokkal várnak a Kultúrpajták!

Kezdődik az iskola - de előtte még mulassunk egy jót! Az Álmosdi Kultúrpajtában családi napra várnak mindenkit - lesz sétakocsizás, ugrálóvár, kézműveskedés, arcfestés, zene, színház, operettelőadás - és tánc!

Nagymegyeren is  a gyerekek lesznek a középpontban - de ott a színpadon! A Pajtafeszten a felnőtt néptáncegyüttes, a Megyer Táncegyüttes ITT-OTT-HON című műsora után a helyi gyermek néptáncegyüttesek, a nívódíjas Kis Megyer és Csilizke is bemutatkozik! 

A Bíborka Csűrben pedig vár a Gyöngykoszorú mindenkit -  táncost, zenészt és érdeklődőket - már 16. alkalommal. Ás Dió fesztivál lesz a Dobronoki György Házban! A Kézművességek háza és a Pajta udvarának büszkesége a nagy diófa, lombjai alatt az elmúlt években számos rendezvény volt:  hagyományos borászati játékok,  Bor és perec fesztivál, citeratalálkozó, a Dobronaki nótázók férfikórus találkozói - úgyhogy idén először  megérdemel egy saját fesztivált is!

És ez még nem minden! További programok az Eseménynaptárban!