Október közepén is várnak a Kultúrpajták és a Tündérkertek! Koncertekkel, táncházakkal és egésznapos fesztivállal készülnek!

A Rackák és Ferenczi György erdélyi turnéra indultak -  több helyszínen is fellépnek a héten! 10-én Csíkdelnén a Csíkdelnei Csűrben, 11-én Farkaslakán a Tamási Áron Kultúrcsűrben, 12-én Válaszúton a  Kallós Zoltán Alapítvány Csűrjében várnak minden zenekedvelőt!

 Szalonna és Bandája pedig Szegeden, a Dorozsmai Kultudvarban húzza majd a talpalávalót 12-én este - 13-án pedig egy izgalmas előadás után a szabadkai Juhász zenekart hallgathatja meg aki elmegy a Mohácsi Pajta Kultúrkikötő c. rendezvényére!

A Vén diófák napja falusétákkal, kincskereső játékkal, a diófával kapcsolatos tudományos és ismeretterjesztő előadásokkal, diós finomságok elkészítésével, közös diós recepteskönyv összeállításával, diófa- és gyümölcsfa-ültetéssel, gyerekprogramokkal – diós mondókákkal, mesékkel, dióbél királykisasszonyokkal – gyerektáncházzal, a Folker Együttes (Sepsiszentgyörgy) koncertjével és esti táncházzal vár mindenkit Bikfalván!

És ez csak néhány a rendkívül színes programkínálatból! Böngéssz az Eseménynaptárban - ér találj rá kedvenceidre!